page_banner

produk

CJC 1295 DAC 2 mg

katrangan singkat:

Jeneng produk: CJC-1295 DAC

Spesifikasi: 2 mg * 10 vial * kit

MOQ: 1 paket

Rega: 70USD / paket

Panggonan Asal: China


Detail Produk

Layanan lan Kebijakan Kita

Prosedur Pesenan

Pambuka:

CJC-1295 DAC / NO DAC nambah sintesis protein nggawe peptida iki banget afektif.Peptida kelas farmasi 30 asam amino iki yaiku 98% + bubuk lyophilized murni sing berkualitas tinggi.

 

Efek:

CJC 1295 asring digunakake bebarengan kanggo ngrangsang pembangunan otot.Kombinasi kasebut bisa digunakake kanthi nambah tingkat hormon getih sing ana gandhengane karo pertumbuhan.Bisa nambah massa otot lan kekuatan, ngurangi lemak awak, nambah wektu Recovery bundhas, lan malah nambah kualitas turu lan fungsi kognitif.

 

Peptida liyane:

peptida

 

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita